travelt...

// Los Angeles tid 19:00

Heisann! Kommer med et nytt litt rotete innlegg hvor jeg egentlig bare summerer opp hva som har skjedd siden sist. Jeg har gjort masse forskjellig, som f.eks. vært på stranda, hengt med norske, dratt på min første "movienight" og hatt en liten fotoshoot. Tenkte å forklare mer i bilder. For mer oppdateringer, kan dere følge meg på Instagram på annaleversen :))

Ja, tror det er for et par uker siden vi dro til stranda sammen med Victor, Lucas x2 og Gustavo, og på veien ned plukket vi opp Mona fra Stavanger :) Det var veldig koselig, og veldig gøy å tilbringe dagen sammen med venner og familie. 

Jeg fikk min første pakke fra Urban Outfitters!! Wii, måtte bestille klær på nett siden jeg aldri fant noe jeg likte i butikkene. Også begstilte jeg på Labor day, så det var masse tilbud + jeg hadde en 10% kupong så fikk tilsammen to bukser ($39 hver), en skjorte, en hettegenser og en dongeri jakke ($71) for $248!! Fy fader, var sykt fornøyd med alt jeg fikk og alt passet perfekt!

Jeg og vmor dro til costco og hun kjøpte inn ting som vi trengte og det ble tilsammen nesten 3000 kroner! hahah vi måtte ta bilde siden vognen var nesten høyere enn meg, det var litt morsomt :)

Ja, har jo da hengt med min kjære Thea igjen! Vi dro og hentet henne og hennes utvekslings student fra Italia og dro hjem hit igjen. Vi var her i et par timer før vi dro videre ut på "movienight" med noen folk fra den ene klassen min :) Var veldig koselig! Ja, åsså er det spirit week på skolen denne uka og på Tirsdag var det twin day og jeg var twin med min kjære Celia! Vi var ikke helt like da, men ganske nære må jeg si.

I går hadde Gustavo bursdag så vi dro til Bex for å spise middag sammen med folk fra Brasil og Birk fra Norge. Det var også veldig gøy og etterpå dro vi til et sted som heter Cold Stone hvor de har verdens beste is. Det som er, er at de lager isen foran deg! Jeg valgte en som heter "All lovin' no oven" som er en cookie dough is med vanilje og sjokolade. De blander alt du ville sammen og det var dødsgodt! haha, tror det er min nye favoritt! haha

Åsså har jeg lagt med to bilder fra skolen idag med meg og min kjære Hannah! og et bilde hun tok av meg til det ene prosjektet heheh

Håper dere koser dere hjemme! Miss you all!!

AnnaMK High School

// Los Angeles tid 19:40

Halloen alle sammen! Har innsett at jeg blogger alt for lite, men det er fortsatt det at jeg ikke har så masse å blogge om. Derfor sitter jeg nå, mens jeg vasker kler, på senga å tenkte å skrive et lite innlegg om hvordan high school er her borte. Jeg hadde tenkt å skrive om det første uka etter skolen starta og alle fagene var på plass, men det har rett og slett gått i glemmeboka. Så nå, etter snart seks uker med skole, kommer innlegget om hvordan high school er.

Først og fremst kan jeg jo begynne med å si at skolen er ekstremt stor og har ekstremt mange elever. Tror det er ca. 2500 eller noe slik. Så ja, det er jo en ting. Så har vi jo da fagene. På min skole er det slik at vi har ABC dager og DEF dager annenhver dag, noe som er utrolig greit. For å forklare det lett, har vi 6 fag som vi fordeler på to dager. Så ABC er 1, 2 og 3 time og DEF er 4, 5, 6 time. Alle timene varer i 2 timer og vi har en halvtime lunsj midt inni B block. Så har vi også de elskede Flex og Mini dagene, som vi har ca. to ganger i måneden. Der har vi alle fagene i 45 minutter, og slutter på skolen 12:56 og mini dagene er alle fagene 30 minutter og vi slutter 12:06. Imorgen har vi flex dag og neste Torsdag har vi minidag og Torsdagen etter har vi Flex dag igjen, og det skal bli digg! Den dagen reiser vi faktiskt til Sacramento for å besøke mine andre to vertssøsken! Gleder meg! Anyways....

Fagene mine går som følger;

A - 3D Media Design

B - Economy/Civics

C - Mutlimedia Contemporary Design 2 (MD2) 

D - Visual Imagery 1 (Photography)

E - English 12

F - Advanced Technology Projects

Ja, jeg har 18 timer media fag (trenger 17), og har akkurat de fagene jeg trenger for å få året mitt godkjent i Norge. Dette vil da si at jeg ikke får graduate her, men det går egentlig fint, for det koster masse penger, og det er ikke noe jeg virkelig MÅ gjøre. Dessuten må jeg ta sånn tre ekstra fag online, noe som jeg ikke har kapasitet til. Så ja, det var litt om fagene, nå går jeg videre til selve skole tingene.

Nå kan vi gå over til litt av ting som er anderledes;

1. Skolen har egen student inngang

2. Kommer ikke inn på skolen uten ID'en rundt halsen

3. Security er overalt og kjører rundt i golfbiler

4. Ringeklokka høres ut som en krigsalarm

5. Det er ikke så strengt som alle skal ha det til

6. De er ikke strenge på kleskoden

7. Er du syk, må du ringe skolen og si ifra, ellers ringer de hjem å spør hvor du er

8. Skal du noen steder i timen, må du ha med et pass som sier at du har lov av læreren

9. Studentene går til læreren, ikke motsatt. Klasserommene er som lærerens kontor, og hvis du har den timen, må du gå dit.

10. Et ord, Earthquake øvelser

Styggeste bildet, men ja, har to, det ene er lunsj pass siden jeg er senior, som vil si at jeg kan gå ut av skolen for å kjøpe lunsj. Hvis jeg noen gang har bruk for det. Har jo bare junior venner, nesten. Ja! Vi har fått våres første Report Card, og må si at jeg imponerer meg selv litt. haha, men er også litt skuffa over at jeg ene karakteren har blitt til en B siden ja, jeg fikk F på en skikkelig vanskelig Økonomi prøve. Skal prøve å skjerpe meg, men det er faktisk ikke så lett som alle skal ha det til. Selv om det er multiple choice... men jaja, sånn ser det ut nå i hvertall!Men ja, det var litt om skolen, håper det var interesant for dem som eventuelt skal på utveksling neste år :)) Kommer snart mer innlegg!!

AnnaMK  #UtvekslingVideo - Disneyland 2013

Skal snart begynne på videoen fra dag to, når vi var på tour i Hollywood, og tror ikke den blir like lang :))

AnnaMK  #UtvekslingHollywood

// Los Angeles tid 18:50

Heisann! Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra Lørdag når vi dro på tour i Hollywood og LA. Vi stod opp om morgenen nok en gang og var klare til å dra på en tour buss som skulle ta oss med til Hollywood, LA og stranda. Vi hadde to stopp på en og en halv time og et stopp på 2 timer. Først kjørte vi litt rundt slik at vi kunne se litt forskjellige ting langs veien, mange studioer, som f.eks. paramount pictures og hollywood skiltet. Men første stopp var Hollywood walk of fame, hvor det var ekstremt varmt, men det var veldig fint :) Så noen kjente sine stjerner, men ikke noe veldig stort, vi gikk ikke så veldig lenge før vi måtte tilbake til bussen. Etter dette var vi på turen mot the Farmers market i LA og der spiste vi sushi og gikk litt rundt på markede, ikke så masse å gjøre egentlig, det var veldig trangt og varmt, nesten litt som syden marked.

Deretter gikk turen videre til stranda! Vi kunne velge mellom Venice og Santa Monica beach, og vi hadde egentlig tenkt å dra til Venice, siden det er litt gøyere og litt mer artister osv. men siden buss sjåføren anbefalte å dra til Santa Monica, gjorde vi det. Klager ikke. Det var nydelig som alltid! Vi gikk ut av bussen og det første jeg tenkte; å, så kaldt det var her! haha, det hadde jo vært supervarmt hvor vi kom fra, og plutselig blåste det kjølig vind, haha, det var deilig da!

Ja, så her var det masse bilder fra dagen, og senere på kvelden kom vmor og henta meg og vi dro hjem igjen. Var hjemme i ca. 10 tiden, men hadde en av de kjekkeste helgene på lenge! Kommer aldri til å glemme det, og jeg fikk et enda bedre forhold til min kjære Sara som jeg bare har kjent i en måned, men jeg føker jeg har kjent henne hele livet! Love you boo <3 Gleder med til å se hun å Karianne igjen, savner dere begge kjempemasse!!

AnnaMK #UtvekslingDisneyland - bildedryss

// Los Angeles tid 16:00

Heisann! Nå sitter jeg på sofan og kom hjem fra skolen for ca. en time siden. Tenkte jeg kunne blogge om helgen siden det var en av de beste på lenge! Min kjære Sara kom fra Phoenix og verdens snilleste Domanic kjørte meg i to timer til Anaheim, slik at jeg kunne sove på hotellet til Sara sin familie fra Tordag til Lørdag :)) Vi dro Torsdag kveld fordi Dom var på skolen til 9:30 og var hjemme 10 ca. så kjørte vi rett videre. Selfølgelig gjorde han det jo ikke gratis, så jeg måtte gi han 45$ og mat, men det gjorde ingenting for jeg fikk se min kjære Sara igjen <3 Må si jeg ble ganske blakk på denne helgen, men det var verdt det. 

Vi tok den to timers lange turen ned til Anaheim og det gikk egentlig ganske fint. Fikk blitt litt bedre kjent med vbror :)) Vi kom frem i ca. halv tolv, og vi ble møtt  av Sara og vfaren hennes. Vi sto å snakket i fem minutter, så dro vi opp til hotellrommet og egentlig bare la oss, for å stå opp tidlig for å rekke bussen som tok oss til DISNEYLAND!

Vi la oss og var klare for Disneyland. Vi dro til California Adventures parken for å få litt mer karuseller for oss litt eldre barn. Det var utrolig gøy, og er noe jeg kommer til å huske for resten av livet :)) litt som resten av mitt opphold i USA. Ja, vi stod opp 07:30 og var i Disney kvart på 9 ca. og vi måtte vente til parken åpnet til og med. Tok en del bilder fra dagen selfølgelig, så legger ut de jeg la ut på Instagtram og fra kamera. 

Hadde en super dag i Disney <3

AnnaMK #Utveksling #Disneyland #Exploriususa Roadtrip

// Los Angeles tid 21:00

Heisann! Nå sitter jeg og pakker mens jeg hører litt på Kaizers og Mods, bare for å ta en liten pause fra engelsk. Begynner å bli litt slitsomt. haha, men uansett, nå venter jeg på at vbror skal komme hjem fra college slik at vi skal ta en liten roadtrip til Anaheim. Eller, han er en engel og kjører meg dit siden jeg skal treffe min kjære Sara (bloggen hennes HER) igjen siden New York!! Guuuud som jeg har savnet henne! Jeg har savnet hele gjengen jeg hang med i New York, men nå får jeg treffe henne igjen! Denne neste timen før vi drar kunne ikke gått fortere. Ja, men sa uansett, så skal jeg dra til henne i kveld, og kommer til hotellet rund halv 12 tiden, og så skal vi ti DISNEYLAND i morgen :)) Fy søren, jeg gleder meg! Det blir dødsbra, og været er meldt 36 grader og full sol, klager ikke. 

Tenk at jeg treffer denne herligheten om kun et par timer!! Glæd mæ Saraa <3

Ja, åsså idag på skolen sitter vi i MD2 timen, og plutselig sier læreren min; Speaking of Anna, she just won third place for her logo! Og jeg bare, hæææ?!? Vant jeg? Haha, det var dritkult! Jeg vinner aldri noe, var litt stolt da kan du si :)

Noen få av mine buddies på skolen! Ja, har fått en del venner nå, haha, og er faktisk invitert til en sweet sixteen på Lørdag, som jeg skal prøve alt jeg kan på å rekke :)) 

Ja, så ville bare poste et kjappt innlegg før helgen siden jeg får nok ikke blogge igjen før Søndag :)

Følg meg på Instagram, der skal jeg prøve å poste bilder så ofte som mulig til dere! Trykk på bildene for å komme til brukeren min, eller følg meg på @annaleversen :))

AnnaMK  #Utveksling #Exploriususa #Disneyland #LosAngelesingenting spesielt som skjer

// Los Angeles tid 18:40

Heisann alle sammen! Ja, jeg vet jeg ikke har blogga, men det er fordi jeg har lite lyst til å blogge når ikke så masse skjer. Jo, jeg gjør jo ting hele tiden, men føler ikke det er verdt å blogge om. Men bare for å gi dere et lite innblikk om hva som skjer for tiden. Det er fortsatt ekstremt varmt hær og idag var det 103 grader Fahrenheit  aka 39 grader celsius her, og igår solte jeg meg hele dagen siden vi hadde fri på grunn av Labor Day :) Yey, min første langhelg! Det var super herlig med fri, og jeg tilbrakte helga mi på å:

Fredag
Vi kom hjem fra skolen og slappet av. Deretter dro vi til Costco for å spise pizza siden det er kjempebillig der. Costco er en stor lagerbygning hvor du kan kjøpe alt i store pakninger og få det billigere i butikken, siden du kjøper mer av en ting på en gang. Veldig praktiskt egentlig, siden de selger allslags ting. For eksempel, så fant jeg en ti pakning med eos til under prisen av det en koster hjemme. Ja, så etter det gikk vmor til jobb igjen, og vi leide Paranormal activity 4, som jeg angrer på...Lørdag
Da kom lørdagen og dagen vi skulle til Anaheim på familieselskap. Vi presset oss alle fem inni bilen og kjørte i 2 timer for å komme dit. Det var veldig koselig, og da vi kom dit, var det ekstremt varmt og fuktig. California er ikke kjent til å være den staten som er fuktig, men siden det hadde regnet i Palmdale, var det veldig fuktig i LA. For å si det mildt, vi svetta og vi svetta, og til slutt gikk vi inn for å sitte i air condition. Etter noen timer gikk turen hjemover.Søndag
Dette var dagen jeg skulle tilbringe på å kjøpe resten av tingene jeg trengte. Jeg og Thea ble kjørt i Valencia mall, som tar ca. 40 min bare for å få bra shopping. Trodde vi. Vi kom dit, og de hadde liksom Forever 21 og Victorias Secret og alt det der, men det var bare ikke bra. Vi var der i ca. 4 timer og jeg endte opp med å ikke kjøpe en dritt... eller jo, en frossen yogurt. Det var veldig god :) Vi ble henta og kjørte hjemover.Mandag
Jeg våknet tidlig Mandags morgen av en lyd fra skype som min kjære søster spurte om jeg var online.. klokken var 06:52 og selfølgelig fikk jeg ikke sove igjen... Jeg lå å slappet av i senga litt, før resten av vfamilien tok turen ned til Onkelen til vfar sin resturant for å fikse opp der. Jeg valgte selv og ikke bli med for jeg ville slappe av og sole meg her hjemme. Jeg bestilte også klær på nett, wohoo! Det var jo labor day, så masse salg overalt :)) Jeg kjøpte fem ting på Urban outfitters; 2 Bukser, Denim jakke, En hettegenser og en skjorte for bare 248 dollar med 20 dollar tax. Ikke dårlig... Ja, utenom dette, lå jeg bare ute hele dagen og solte meg, fikk endelig tid til det for en gangs skyld :) Så idag var det på'n igjen med skole og klar for en ny uke. Det er ikke helt 100% sikkert enda, men SARA kommer til Cali på Onsdag(!!!) De skal kanskje til Disney på Torsdag og spurte om jeg ville bli med. Og siden mine vforeldre er best i hele verden, lar de meg være "syk" slik at jeg kan bli med dem!! Håper det blir noe av :)) 

AnnaMK #Utveksling #Exploriususa


Jeg heter Anna, er 16 år og bor i Stavanger. Skoleåret 13/14 skal jeg være utevkslingsstudent i California. annaleversen@me.com

Add meg


Facebook


Instagram


Arkiv

 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012


 • Kategorier

 • Blogg
 • Utveksling


 • Utvekslingsblogger

 • Anja i California
 • Irlin i California
 • Jannicke i Arizona
 • Kari i Texas
 • Karoline i California
 • Rebekka i Kentucky
 • Stine i California
 • Thea i California
 • Tone i Michigan
 • Turi i California

 • Design av blomsterkrans  hits