rommet mitt

// Los Angeles tid 22:00

Heisann! Nå sitter jeg, og skal egentlig gjøre meg klar til å legge meg. Men siden jeg er så dårlig til å blogge i hverdagene, tenkte jeg at jeg skulle gjøre et unntak siden jeg ikke har noen lekser idag og satt tre timer med lekser igår. Jeg har fått endel spørsmål om jeg kan legge ut bilder av rommet, og selvfølgelig kan jeg det :)) Hadde egentlig tenkt å lage en liten room tour video, men den ble ikke bra, så det blir bilder denne gang, håper dere overlever. Here you go!

btw, jeg fikk B på den Økonomi prøven jeg hadde hvis noen lurte. Fikk 87% og var et spørsmål rett fra få A.. jaja..

Hva syns dere? 

AnnaMK #Utveksling #ExploriususaVideo - Soft Landing Camp

Best kvalitet i 1080p :))

AnnaMK #Utveksling #exploriususa #NewYork #SoftLandingCampHelgen

// Los Angeles tid 11:43AM

Heisann! Nå har jeg endelig fått nett etter to dager uten. Derfor har jeg ikke klart å blogge for dere.. Men ja, tenkte jeg skulle fortelle dere om helgen min :)) Forresten! Hadde min første prøve på Torsdag, i Økonomi. Den var nokså lett, med tanke på at det var flervalg, OG vi kunne ha notatene våre på den, OG han sa hva vi fikk om på prøven. Så ja, satser på en A eller B :) 

Fredag
Etter vi kom hjem fra skolen, dro Benny og jeg til Palmdale for å hente Thea. Hun skulle sove her :) Hun skulle egentlig sove her hele helgen, men hun måtte i bursdag til faren til vfaren hennes på Lørdag. Derfor bestemte vi oss for å dra på shopping på Søndag heller, siden hun ikke kunne på Lørdag. Når vi hadde hentet henne på skolen og kjørt henne hjemom for å hente ting, kjørte vi tilbake. Turen tar ca. 20 min. Men åå! Når vi kjørte hjem fra henne da, stoppet vi på et lyskryss. Vi hadde akkurat stoppet og var første mann på linja for å krysse over veien. Jeg så ned på mobilen i et sekund, og så er det en ved siden av oss, som bare kjører på for å prøve å rekke det oransje lyset. Han rakk det ikke, og krasjet RETT inn i en pick up som krysser veien. Han traff bak i siden på bilen og begge bilene ble snudd 180 grader, bare hans bil ble knust. Heldigvis ble ingen skadet, men hadde han vært et sekund før, hadde han krasjet rett inn i passasjersiden på bilen og en jente på ti år hadde nok blitt hardt skada. Det var helt sykt! Jeg har aldri opplevd noe sånn før!!

Ja, så uansett, vi kjørte inn til siden, og hjalp til og sjekket om alle hadde det bra. Hun ene jenta i den store bilen slo hodet sitt i vinduet og grein litt, men ellers var alt ok, og politiet kom med en gang. Så vi var der i fem-ti minutt ca. så kjørte vi videre hjemover. Da vi kom hjem, slappet vi av, så skulle plutselig vbror og han andre utvekslingsstudenten til The fair sammen med kompisen og hans utvekslingsstudent. Så derfor spurte jeg om jeg og Thea også kunne bli med, så der tilbrakte vi Fredagen våres :) Veldig koselig! Domanic ble hypnotisert, det var ekstremt morsomt!!


JEG VANT!!

Du kan følge Thea sin blogg på Theaicalifornia.blogg.no

Lørdag
Det skjedde ikke på mye på Lørdag. Jeg skulle egentlig på shopping med Thea, men det ble det ikke noe av siden hun måtte i bursdag. Vi kjørte henne hjem, men vfar ville ta oss med til Jumpa Juice, hvor de selger forskjellige smoothier. Jeg liker jo egentlig ikke smootie, siden alle som noen gang har laget til meg har stappa banan oppi, noe som jeg ikke takler. Men jeg sa jeg skulle prøve. Jeg prøvde en jordbær og mango smoothie, siden den hadde ikke banan i seg, og den var dritgod!

Søndag
Ja, idag er det jo søndag, og klokken er bare halv 12 på dagen. Tror ikke vi har noe særlig med planer, annet enn at jeg skal gå å få meg facial på et spa. Gleder meg utrolig mye! Skal bli herlig. Ellers, kommer jeg nok til å sole meg litt, siden jeg begynner og bli kraftig blek igjen. haha!

Ha en fin dag hjemme alle sammen!

For mer oppdateringer, følg meg på Instagram aleversen! :)) HER

AnnaMK  #Utveksling #Exploriususa

 

 Shopping i Los Angeles

// Los Angeles tid 23:00

Heisann! Nå ligger jeg i senga etter en lang dag, og klar for en ny uke med skole. Idag har vi, som det står i overskriften, vært på shopping i LA. Som hver helg, drar vmor inn til LA for å hjelpe faren hennes, og til nå har vi blitt med. Det er veldig koselig, for da får vi tilbringe litt mer tid sammen. Vi dro idag i halv et ca. siden jeg måtte gjøre lekser først... men vi var ikke skikkelig på farten før 1, siden vi måtte innom et apotek og kjøpe et par småting, og plutselig finner vbror fra Brasil ut at vennene hans ville være med, så da var vi full bil. Vi kom til Mall of the Americas i 3 tiden ca. etter vi hadde vært hos faren til vmor, og så spiste vi på cheesecake factory og etterpå var det tid for shopping :))

På motorveien på vei hjem, så stoppet plutselig trafikken opp. Når vi hadde sittet i kø en liten stund begynner vi å se blålys. Da tenker jeg selfølgelig ulykke, og det var det det hadde vært. Vi kjørte forbi og så at det var en motorsykkel som hadde krasjet, og så sier vmor plutselig; Den som kjørte den er mest sansynlig død nå. Motorsykkelen hadde nemlig ikke noe fremhjul, og vi tror kanskje det har sprengt eller noe. men ja, på bilde kan dere se sykkelen ligge oppå taubilen.

Jeg fikk faktisk kjøpt masse ting av det jeg trengte idag, og ikke ting jeg egentlig ville ha. Jeg ville jo ha det, men det var noe nødvendig i hverdagen. Vi var innom Urban Outfitters, Sephora, H&M og Forever 21.AnnaMK #Utveksling #LosAngeles #Shoppingpoolparty

// Los Angeles tid 09:02

Heisann! Nå i helgene har jeg litt bedre tid på å blogge for da har jeg ikke skole eller lekser. Eller jeg har lekser, men de er til Tirsdag. Anyways, igår var vi på sånn student orientation meeting, der vi snakket om regler om hva som må gjøres og ikke gjøres mens man er i US and A. Ikke noe stress, bare at vi skulle være der klokken 10 og det varte i 2 timer eller noe sånn.. og som alle innendørs steder i Cali, var det iskaldt.

Anywayss, etter dette hadde vi et flott pool party, eller Welcome to America party hos oss for alle studentene i Educatius i Antelope Valley. En av gruppene ble ikke med, som vil si alle norske jentene bortsett fra meg, Thea og Dy. Litt kjipt, men de får bli med neste gang! Så ja, det var super koselig, og det var folk fra Norge, Brasil, Thailand og Italia. Her er bildene fra dette, kjære lesereGjengen fra Brasil


Gjengen fra Norge
AnnaMK #Utveksling #Exploriususa #Poolpartyførste uka overstått

// Los Angeles tid 20:28

Nå er det Lørdag, og jeg er endelig ferdig med første uka av high school. På Mandag var det bare registrering, så kunne vi gå hjem, og på Tirsdag startet eventyret. Eller på Mandag ville jeg si det var et mareritt. Det er noe av det værste jeg har vært med på, og jeg hadde helt angst inni meg hele dagen. På Tirsdagen gikk det mye bedre, og jeg ble kjent med mer personer. Jeg har blitt mye mer utadvendt, og er egentlig ikke redd for å dumme meg ut eller snakke til fremmede lenger. Måtte bare ta med selv i nakken, og si at dette er ikke flaut, og nå er jeg over det. Har fått flere nye venner faktisk, og nå er første uka over. Gleder meg til neste uke :))

Men ja, denne uka har vært den varmeste på den tiden jeg har vært her, og gradene har ligget på 39-40 grader. Prøver å ikke krepere, men det er litt vanskelig. I går kveld var vi også på The Fair, som er et slags karneval, bare med masse karuseller osv. Det er en grunn til at jeg sa i går kveld, for det er så varmt at du bør ikke gå ute i sola på dagen. Så ja, der var vi til 12 i går kveld og jeg la meg halv 1 for å stå opp tidlig idag... lover ikke godt for neste uke.. jaja, her er noen bilder til dere kjære lesere.

AnnaMK  #Utveksling #exploriususa #highschoolførste skoledag

Heisann! Ja, jeg vet jeg ikke har blogget på lenge, men det er rett og slett fordi jeg har lagt det litt til side, ikke hatt så mye og blogge om, og igår var jeg ikke i det beste humøret med tanke på at det var første skoledag og det gikk helt drit. Så ja, tenkte jeg kunne fortell litt om det. Jeg kom på skolen og hadde Engelsk i første time, og det var greit nok. Læreren min visste ikke at jeg var en utveklslingsstudent og selfølgelig valgte hun meg til å lese et lite avsnitt i boka. Det er noe av det flaueste jeg har gjort, haha, det gikk ikke bra... men jaja. Så neste time var Økonomi, og der forstod jeg ingenting.. men det er et fag jeg må ha, så jaja, får bare overleve dette semesteret. I denne timen hadde vi også lunsj, så hadde jeg ikke truffet noen som hadde lunsj på likt med meg enda, så endte opp med å sitte alene. I siste time var det en koselig jente som hjalp meg, men satt helt alene hele den timen også. Etter skolen var ferdig ville jeg bare hjem og sove.. 

Så idag når jeg våknet ville jeg ikke på skolen, jeg var supernervøs og ville bare ligge på rommet. Heldigvis gikk det mye bedre! Jeg startet dagen med Photography og det var ganske gøy. Vi satt i grupper, og vi delte oss inn ette hvilke sko vi hadde. Jeg hadde Vans, så jeg satt med 5 andre gutter, men det gikk greit. Etter dene timen var det tid for matte. Jeg valgte den letteste matten fordi jeg egentlig ikke trenger det, men valgte det fordi jeg måtte ha flere fag. Det møtte jeg Lilianna, som jeg spiste lunsj med, og som jeg også satt me i hele timen. I siste time hadde jeg Advanced Technical Projects hvor vi er en liten gruppe på 6 stykker som laget logoer på t-skjorter og filmer osv. Det var utrolig gøy egentlig, og mye mer sosialt. 

Ja, så har jeg fått bildene fra vmor sin ipad så her er to haha

Ja, jeg ble altså dyttet i bassenget og har derfor på meg kler.

Så ja, det er litt av hvordan de to første dagene på skolen har vært :))

AnnaMK ♥  #Utveksling #exploriususa

 svar på spørsmål

Skal du ta lappen i USA?
Jeg tror ikke jeg får sjansen til det?

Er du Junior eller Senior?
Jeg er Senior på skolen min

Hvis du er senior, hvilke fordeler ser du mest frem til?
Jeg tror jeg ser mest frem til alle de senior tingene du får oppleve, som vi ikke har hjemme.

Skal du graduate?
Skal prøve så godt jeg kan å få graduate, men da må jeg ta et online class.

Hva gleder du deg mest til i år?
Tror jeg gleder meg mest til alle turene vi skal på.Skal du til Hawaii?
Njaaa, det er enda usikkert, men skal prøve så godt jeg kan for å få det til.

Hva var det totale beløpet du betalte for utvekslingsåret, sett bort fra visum?
Jeg tror det var ca. 150 000,-

Hvor mye fikk du i stipend fra Lånekassen?
Stipendet mitt ble på noen sjokkerende 100 377,-

Kan du presentere vfamilien med bilder?
Det har jeg gjort i dette innlegget HER

Kan du legge ut bilder av huset du bor i?
Ja, det kan jeg nok få til

Hvilke fag har du på skolen?
Har ikke valgt ut fag på skolen enda, men kan legge det ut etter første skoledag.

Gruer eller gleder du deg til første skoledag?
Jeg gruer meg noe helt sykt!!Hva skal du ha på deg på første skoledag?
Jeg kommer til å legge ut et bilde av det, men skal ha på meg en svart bukse og en t-skjorte, som jeg kjøpte på Urban Outfitters.

Er det kleskode på skolen?
Ja, det er det på alle skoler i USA, men ikke alle er like strenge. Min skole er heldigvis en av dem .

Føler du at du kan være deg selv hos vfamilien eller må du holde deg litt tilbake?
Jeg føler meg 100% hjemme hos denne familen. De er prikk like meg i oppførsel og har akkuratt samme humor som meg, noe som jeg elsker!

Er familien religiøs eller noe sånt?
Nei, ikke noe særlig. De tror på gud og sånn, men de går ikke i kirka og bryr seg ikke om banning noe særlig heller.

Hvorfor ville vfamilen ta inn utvekslingsstudenter?
Det begynte med at deres forrige utvekslingsstudent var en trengte virkelig en ny familie, så hun kom til dem i Februar. De likte det veldig mye og ville ha en til ny Norsk student for å lære mer om kulturen og få et annet perspektiv på den norske kulturen. De ville også se om det var noe de kunne gjort mer, og til nå har de vært veldig fornøyde med oss :))

Bor du langt borte fra strand områder?
Bor ca. 2 timer borte fra Santa Monica beach.Hva jobber foreldrene med?
Vmor jobber på apotek eller noe sånn, og vfar jobber i FedEx.

Er du nervøs for å ikke få noen venner, eller har du allerede kontakt med folk?
Jeg er dritnervøs for å ikke få noen venner, og nei, har egentlig ikke fått kontakt med noen. Alle de kjenne graduatet i i år?

Hva salgs mat spiser vfamilien din? Er de veldig usunne eller nomalt sunne?
De spiser all slags mat, og vi lager som oftest mat hjemme. Det går som regel i ris og kjøtt eller poteter osv.

Kan du skrive innlegg om dine første inntrykk?
Ja, det kan jeg gjøre :)) Dere må bare komme med forslag til innlegg dere vil jeg skal skrive.

Tok du statsvalg eller regionsvalg for å komme til California?
Jeg har select high school, så jeg valgte skole for å komme til California.

Hvordan gjør du det med lommepenger?
Jeg har spart opp penger selv, men jeg får 300 dollar i måneden av pappa.

AnnaMK #utveksling #exploriususa spørsmålsrunde

// Los Angeles tid 02:07 (Dette innlegget er forhåndskrevet)

Heisann! Jeg har fått mange forskjellige spørsmål om ting på innleggene, og i stede for å svare der, tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Det blir lettere for meg å svare og for dere å lese hvis jeg samler alle spørsmålene i et innlegg. Dere kan spørre om alt fra New York til vertsfamilien, fra skole til kultursjokk, osv. You name it, i'll answer :) 


Får sikkert ingen spørsmål haha, men om jeg gjør, gleder meg til å svare!!

AnnaMK travel dag

// Los Angeles tid 23:45

Heisann! Nå ligger jeg i sengen, og klar for å legge meg. Har ikke hatt tid til å være på pcen før nå, har hatt en litt travel dag. Vi stod opp med å dra til skolen som jeg skal gå på, for å få en liten tour. Den er ekstremt stor, men det virka ikke så vanskelig å finne frem heldigvis. Vi var der i 20 min ca. for jeg måtte videre å få klippet og farga håret klokken 10. Vi var jo litt forsinka, me jaja, vi rakk det. Ja, så var vi der i 2 timer omtrent, og gikk rett videre for å få fikset neglene før vmor måtte på jobb. Så nå er jeg klar for første skoledag på Mandag, nesten. Vi skal på shopping imorgen. In LA!! wohoo, gleder meg! 

Ja, åsså jeg vet jeg skrev at jeg skulle på cheertrening idag, men i går kveld begynte jeg virkelig å tvile på om det var bra for kneet mitt å gjøre det allikevel, siden det er egentlig 2 måneder til jeg kan begynne å trene igjen for fullt. I tillegg våknet jeg idag, og hadde drit vondt i kneet, noe som jeg ikke liker. Det var nok et tegn på at jeg ikke skal drive med cheer her... det suger, men sånn skjer, og som vfamilien sier, alt skjer for en grunn. 

Jeg har fått mange forskjellige spørsmål om ting, så derfor tenkte jeg å poste en spørsmålsrunde senere :)) Der kan dere stille alle spørsmål dere vil, om hva som helst, så skal jeg svare på alt i et innlegg.

Ok, god natt, see yah!

AnnaMK #utveksling lite som skjer...

// Los Angeles tid 21:20

Heisann! De siste dagene har det vært lite som har skjedd her i Lancaster... I forrigår hadde vi besøk av vmor sin cousin og hans kone og barn, som var veldig koselig. De var utrolig morsomme, og ikke minst kjekke å henge med. Jeg fikk prøvd meg å kaste amerikansk fotball og baseball med en baseball hanske :)) Han sa til og med at til neste gang jeg ser dem skulle han fikse to hansker, en baseball og en amerikansk fotball til meg. Utrolig kult! 

Ja, så skjedde det ikke så masse igår, bortsett fra at jeg fikk solt meg litt og vi dro på kino å så the internship. Den anbefales sterkt!! Men idag, da har vi gjort et par ting. Vi stod opp tidlig for å gjøre oss klar til noe som jeg fikk beskjed om va et møte, men tydeligvis var en 2 timer lang prøve som vi måtte ta. En engelsk test. Den gikk forsåvidt greit, helt til jeg måtte gå inn å svare på muntlige spørsmål. Det var dritvanskelig... anyways, det gikk greit, og tror jeg scorte ganske høyt :)) Etter denne prøven, gikk jeg og vmor for å vokse øyenbryna, noe som jeg aldri har gjort før, men de ble kjempefine. Da vi kom hjem, sovnet jeg og vfar på sofan og så dro vi til en gym som heter Cali Reign, som jeg skal begynne å cheere på imorgen. jippi! gleder meg :)) 

ja, åsså begynner jeg å bli syk, så det er jo perfekt.. men jaja, jeg overlever :)) Imorgen skal jeg forresten gå å fikse håret og neglene før skolestart. Også fra 16-21, skal jeg på coreography med cheerleadingen. Det blir nok kjempegøy :)) Men ja, nå skal jeg se videre på Amerikas next top model og vente på at pappa skal ringe meg. See Yah!

AnnaMK  #utveksling #cheerleading walmart and stuff

// Los Angeles tid 23:00

Heisann! Så idag, når Teresa kom hjem fra jobb ca. 12, dro vi til Walmart fordi jeg trengte å kjøpe inn noen essentials som jeg trengte. Det var masse vmor trengte også, så vi endte opp med å være der i en og en halv time... sykt stort!  Jeg fant alt jeg trengte, og fant til og med et sykt kult bilde til å ha på veggen på rommet mitt :))

Etter walmart, kjørte vi hjem og Terese begynte på maten. Jeg og Benny kjørte ned til en annen liten butikk hvor de hadde snapplen som jeg liker siden de var utsolgt på walmart. Så dro vi hjem, så litt på Chelsea Lately og spiste hamburgere til lunsj. Etter dette igjen dro vi en tur innom kennelen for å sjekke om hunden deres hadde endt opp der, men vi fant hun ikke. Det var utrlolig trist... 

Etter vi var på kennelen begynte søket etter iPhone. Vi dro til Palmdale først, men så viste det sei at det var feil, så vi dro til et annet sted som var helt nærme huset egentlig, men de hadde ikke iphone 5. Så gikk vi til at&t, de hadde heller ikke, så dro vi til Best Buy, som heller ikke hadde inne, men tilslutt.. dro vi til T-Mobile, og de hadde inne! Kjøpte selve iPhonen ca. 700 dollar med tax inkludert åsså de første to månedene med betaling, som ble tilsammen 100 dollar :) Jeg kjøpte også screen protector og et deksel, men så kunne jeg få en ting til gratis, så kjøpte et til deksel :) They're so pretty!


hahah vmor måtte ta bilde av min største purchase! Ble litt flau... så ja, det var egentlig dagen min idag. I kveld satt jeg med vbror, Domanic og så litt på TV og plutselig kom bestekompisen hans, så da satt vi bare der å slappet av og så på tv.

Nå er det natta, see yah!

AnnaMK #Utveksling #shopping #walmartførste møte med vertsfamilien

// Los Angeles tid 10:35

Heisann! Så igår ankom jeg vertsfamilien min! Vi landa på Burbank flyplass ca. 12:05 å Teresa og Benny stod utenfor med et skilt som stod Welcome Anna. Sykt søtt! Jeg ga dem begge en stor klem og så stod vi å ventet på kofferten. Anja, som jeg reiste med, fant ikke vertsmoren sin med en gang fordi hun hadde gått til feil terminal, men det fikset vi, og så var vi avgårde på vei hjem :) Vi kjørte først til Ikea, for Teresa trengte noen små ting, og jeg fikk en morgenkåpe fordi jeg skal dele bad med to gutter, hehe. Uvandt. Etterpå kjørte vi videre forbi kinatown hvor jeg så en bygning hvor Rush Hour by Jackie Chan var spillt inn, og spiste litt mat. Vertsfamilien min liker veldig godt kinesisk og thai mat, så det blir det nok spist mye av. Etterpå kjørte vi i gjennom downtown LA og hollywood slik at jeg fikk se det, og så stoppet vi på en mcdonalds fordi jeg holdt på å tisse på meg haha.. det var veldig ekkelt der, men må man, så må man.. Det satt en uteligger der som var veldig hjelpsom, som var veldig sulten, så vertsmor kjøpte han litt mat :) Det var veldig snilt gjort, og det er nok noe jeg vil også gjøre hvis jeg får sjansen. 

Vi kjørte jo en del omveier slik at jeg fikk se masse forskjellige strøk og forskjellig bygninger osv, og etter ca. 5 timer var vi hjemme. De viste meg huset og til slutt rommet mitt. Det var helt nydelig! Jeg er super fornøyd med hvordan det ble, og er super takknemlig for alt Vertsmor har gjort! Men da vi kom hjem fant vi ut at den ene hunden har hoppet over gjerdet og rømt... Jeg trodde jo det var likt som i Norge, men tydeligvis ikke, og Teresa trodde ikke de kom til å få hunden tilbake :(( veldig trist.. 

Møtte ikke vertsbror før i dag morges, og det var litt sånn hei, hadet, siden han skulle på jobb.. haha, men nå må jeg gå å dusje å stelle meg før Benny kommer hjem og vi skal ut å spise lunsj med Teresa. See yah!

AnnaMK #utvekslingNew York dag 2

// Los Angeles tid 18:00       (Dette innlegget er forhåndskrevet)

Heisann! Fikk ikke blogget i går, fordi jeg hadde dårlig tid, med tanke på at jeg reiste i natt. Vi bestemte oss for å ikke legge oss siden vi skulle være pakket og klar i lobbyen innen 3:15. Det gikk fint å ikke sove, men jeg kjenner nå at jeg kanskje burde allikevel, siden jeg sov bare tre timer på flyet fra New York til Phoenix.. så, kjenner jeg er utrolig trøtt.

I skrivende sitter jeg på flyet på vei til Burbank. Det er et utrolig lite fly, med bare to seter ved siden av hverandre. Både jeg og Anja sitte på det samme flyet, og vi ankommer LA ca. 12:10 en gang.

Uansett, jeg fikk jo som sagt ikke blogge i går, så tenkte jeg skulle skrive om siste dagen i New York. Vi stod opp halv 7 og stelte oss for å spise frokost. Så ble vi som vanlig hentet av bussen 7:45AM for å dra inn til Upper Manhatten. Dette var utrolig gøy, og det at jeg hang med mine gode venninner, Sara og Karianne, gjorde det tusen ganger bedre.  Savner dem allerede!! Jeg har jo vært på denne siden av New York før, i 2009, men det var utrolig gøy og komme tilbake igjen. Føler jeg fikk mye bedre innblikk av byen når jeg er litt eldre, og ikke 11 år haha.

Ja, så videre fikk vi se litt forskjellig som Central Park, Grand Central Station, The Rockefeller Center, Times Square og ikke minst shopping på Fifth Avenue. Har filmet masse, så tenkte å lage en liten samle film fra den fantastiske turen. Dette er noe jeg aldri kommer til å glemme.  Her er bildene fra dagen; 

 Nå sitter jeg i sengen og redigerer ferdig dette innlegget sånn at jeg kan få postet det, fordi jeg holder på å sovne i fra det.. sååå natta <3

AnnaMK New York dag 1

Heisann igjen! Idag var det første dagen i New York og det var helt fantastisk! Nydelig vær og passe varmt. Vi var på sightseeing og så lower Manhatten, og så Statue of Liberty og ikke minst, shopping i 4 og en halv time. Klager ikke! Vi shoppet på moho og lobro hvor alle de bra butikkene var, som blandt annet American Eagle, Victoria's secret, Pac Sun, Top Shop osv. Fikk shoppet litt, men skal nok gjøre litt skade i lommeboks imorgen også :) 

Imorgen skal vi forhåpentligvis på sightseeing på upper Manhatten, men det har meldt litt regn, så håper det ikke blir for vått... men da er shoppingen på 5th Avenue, så håper jeg får godt innom apple butikken og kjøpt meg en ny iPhone :))

Her er noen bilder fra dagen idag;

AnnaMK #utveksling #newyorkAnkommet New York

// Klokken i New York 23:13

Heisann! Endelig, etter ca 18 timer med reising og venting er jeg endelig i sengen på hotellet i New York. Vi har akkurat kommet opp på hotellrommet etter å ha spist litt middag/kveldsmat på hotellet, før vi skal dusje og legge oss. Vi skal nemlig stå opp klokken 6 imorgen tidlig... gleder meg.. men ja, gleder meg jo til new york da! Jeg har fått mange nye venner og har det ekstremt gøy på tur. Føles ut som om jeg bare er med en vennegjeng på tur liksom, ikke at jeg skal tilbringe et helt år på andre siden av jordkloden.. Det er litt uvirkelig...

Men ja.. flyturene gikk forsåvidt greit, vi var nokså på tiden og ingen forsinkelser osv. så det var bra! Har ikke tatt så masse bilder idag, så legger bare ut noen fra hotellrommet :)) Deler forresten rom med Madeleine og du kan lese bloggen hennes HER 


Utsikten fra hotellrommet på denne tiden :)

AnnaMK #utveksling


Jeg heter Anna, er 16 år og bor i Stavanger. Skoleåret 13/14 skal jeg være utevkslingsstudent i California. annaleversen@me.com

Add meg


Facebook


Instagram


Arkiv

 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012


 • Kategorier

 • Blogg
 • Utveksling


 • Utvekslingsblogger

 • Anja i California
 • Irlin i California
 • Jannicke i Arizona
 • Kari i Texas
 • Karoline i California
 • Rebekka i Kentucky
 • Stine i California
 • Thea i California
 • Tone i Michigan
 • Turi i California

 • Design av blomsterkrans  hits