avgårde til Oslo!

Heisann! Da var endelig dagen kommet, og jeg drar til Oslo for å få visum på ambassaden. Jeg stod opp fem, for å være på flyplassen kvart over 6, og tar et fly som går 7. Jeg er da i Oslo klokken 8, men har ikke time på ambassaden før 10:45. Da skal vi vel bare sulle rundt i Oslo og dra på Starbucks og kose oss! Gleder meg egentlig til å tilbringe en hel dag med bare pappa. Litt bonding tid før jeg reiser (om 37 dager).

Da har jeg pakket og klart;

   ✓ Bekreftelsesbrev på betaling 
   ✓ Smartkonvolutt + frimerker
   ✓ Brev fra USA om bekreftet SEVIS fee betalt
   ✓ Pass
   ✓ Passbilder
   ✓ 160 USD
   ✓ Penn

Haha, passbildene er jo helt fæle.. men jaja, de blir jo aldri bra...

- Ha en fin sommerferie! #utveksling

- AnnaMKamerican cheerleader

Heisann!

For et par dager siden fikk jeg melding av vertsfar om at vertsbroren min hadde snakket med cheerleading klubben som ligger der jeg skal bo, og de hadde plass til meg på Senior 4.2 laget!! wiii, jeg ble super glad! Hadde egentlig ikke tenkt å drive med cheerleading der nede på grunn av at jeg ikke visste om kneet mitt ville bli bra til da. For dem som ikke vet det, så i November 2012, eller 4 dager før Eiker Open 2012, var jeg på trening, og røk korsbånd og minisk ganske kraftig. Jeg fikk beskjed av legen at det bare var strukkne leddbånd, og kunne derfor konkurere på konkuransen hvis jeg selv tålte smerten. Så gikk jeg på tre typer smertestillende og fullførte en perfekt rutine. I Januar 2013 tok jeg MR som viste dette, og i slutten av Mars opererte jeg. Det har nå gått tre måneder siden operasjonen og jeg er egentlig så god som ny, nesten i hvertfall. 


På Eiker Open 2012, 4 dager etter skaden

Jeg trente videre og i Mars kom NM og jeg fikk operasjonsdato samme dag som vi skulle reise, Fredag 17. Mars... Jeg ble dritsur og lei meg og trodde at jeg måtte droppe et års med hardt arbeid. Dagen etter ringte vi til sykehuset og avbestilte denne dagen. De kunne ikke si når neste time var ledig, og at det kunne ta måneder. Så kom mitt hell i uhell, det hadde vært en avbestilling og jeg fikk time en uke etter NM, Fredag 21. Mars. Det er noe av det værste jeg har vært i gjennom, men jeg overlevde, thank God! haha


En samlefilm jeg har laget fra NM 2013

Jeg gikk 7 uker før jeg prøvde å stunte litt, og det gjorde egentlig ikke så veldig vondt, men jeg var litt redd, det var den første uka mi av krykkene. Så tok jeg enda en pause på to uker før jeg prøvde å stunte skikkelig. og det gikk veldig fint. Ble ikke støl, og fikk ikke vondt dagen etterpå. Vi lærte til og med et nytt stunt vi ikke har gjort før!


Her er videoen fra denne treningen! Veldig gøy dag :)

Oi, dette ble et veldig langt innlegg om noe det egentlig ikke skulle handle om. Uansett, jeg skal bli amerikansk cheerleader!! JIPPI! På et lite lag som heter AV Dynasty Allstars. Jeg tror det laget jeg skal gå på heter AV Dynasty Diamonds, noe som er veldig kult siden laget mitt her hjemme heter Stavanger Diamonds.

Dette var noen av bildene jeg fant på hjemmesiden deres. ÅÅÅ jeg gleder meg noe helt syyykt!! 

Ja, dette ble et veldig langt innlegg, men jaja, dere overlever :)

- Skal du drive me sporter på utveksling? Hvilken? #utveksling

- AnnaMK

 stipend

gjett hva? JEG KOM IKKE OPP I EKSAMEN! endlig sommerferie, og idag er det 47 dager til jeg reiser til New York!

Uansett så fikk jeg søknaden til stipendet i posten idag, så det har jeg brukt bittelitt tid på å fylle ut. Var mindre å fylle ut enn det jeg trodde, bare en side.. haha, å to spørsmål på en tredje side... rart.. Håper ikke jeg har fylt ut noe feil... Nå må jeg bare dra til skolen slik at de kan fylle ut det de trenger, så må jeg vente til pappa kommer hjem om en uke slik at han kan signere. wohoo, jeg er snart endelig ferdig!! herregud så deilig. Neste Onsdag er det avgårde til Oslo for å ta intervjuet på ambassaden, så er jeg egentlig ferdig med hele prosessen. Deilig følelse dette, etter et helt år med stress..

Jeg har jo selfølgelig ikke photoshop enda, ikke så bra redigerte bilder heh.. 

- Har du fått søknaden? #utveksling

- AnnaMKVisum + Stipend

Heisann! Imorgen er det 50 dager til jeg reiser (!!!), og idag har jeg vært på kvadrat for å hente visumbildene og dratt til posten for å sende DS-160 og bildene til explorius. Litt stress siden idag var siste frist og jeg trodde jeg kunne sende det på mail.. haha, men nå er alt fikset. Igår ringte jeg også til Lånekassen, på grunn av en eller annen feil de har gjort, klarer ingen utvekslingstudenter å søke om stipend via nettsiden deres, så derfor måtte vi ringe dem å få det tilsendt i posten. Så det får jeg om et par dager. Jeg er sykt glad for at jeg tok opp telefonen og ringte med en gang siden det var 14 minuttersventetid på telefonen, og jeg tror det blir verre og verre for hver dag.  

Nå er det bare selve intervjuet på ambassaden den 27. Juni og fylle ut stipendsøknaden som gjenstår :)

- AnnaMK #utvekslingcountdown

Heisann! Nå har jeg virkelig begynt å følge med på nedtellingene mine. Om to måneder har jeg vært i California i to dager, så det er jo spennende. Jeg spurte vertsmor igår kveld om det var noen relger jeg måtte følge, og våknet opp med en kjekk melding fra henne. Det var litt om at hva husarbeidet mitt er, som å vaske mine egne klær, gjøre lekser og rydde rommet og badet mitt. Ikke noe forskjellig fra det jeg gjør her hjemme. Hun skrev at innetiden min fra Mandag-Torsdag er klokken 20:00 hvis jeg ikke har noen som kan kjøre meg hjem. Hun skrev også at hun drar til LA en gang i uken, og hvis jeg ville være med, kunne vi finne på noe gøy sammen. Jeg var litt redd for at de ikke dro ned til LA så ofte siden det er så langt (Det tar jo trossalt 1t og 30min å kjøre). Men da vet jeg det :) Tror det blir kjempekoselig!

 • Får sommerferie 21. Juni
 • Drar til New York på Soft Landing Camp 3. August
 • Drar videre til Los Angeles 6. August
 • Første dag på Lancaster High 12. August 


Gleder meg UTROLIG masse! #utveksling

- AnnaMK57 dager gjenstår!

Heisann! Idag er det 57 dager til jeg reiser til New York på Soft Landing Camp! Gleder meg utrolig masse :) Har funnet ut at flere av de jeg har snakket med skal til New York samtidig som meg og videre til LA også. Ja, så idag er vi jo egentlig ferdig med alt som heter skole, bortsett fra de som kommer opp i muntlig eksamen neste Mandag (Krysser fingrene på at jeg ikke blir en av de 6). Jeg har fått alle standpunkt karakterene, og levert inn alle prosjekter, så nå er alt ferdig og det er klart for sommerferie (om to uker)! Gleder meg!Det er fire år siden jeg var i NY sist, og gleder meg til å se det på ny! :)

Skal du på utveksling? #utveksling

- AnnaMKdobbel plasering...

...eller double placement så det så fint heter på engelsk :)

Heisann! Her om dagen fikk jeg en mail fra explorius. Det stod at jeg har fått "double placement", noe som vil si at jeg skal bo med en annen utvekslingstudent i huset. Det er en gutt fra Brasil, men han skal bare være der et semester. Dette er fordi ingen av ungene i huset bor hjemme fordi alle har dratt til college. Jeg vet ikke hvordan dette kommer til å bli, for jeg har aldri bodd med en gutt før. Har aldri delt bad med en gutt (vet ikke om jeg skal det nå heller da). Jeg har jo bare to søstre, så har ikke peiling på hvordan dette kommer til å bli. Forandring fryder, er det ikke det man sier? Vi får se hvordan det blir om 61 dager!

Igår var jeg også ute og kjøpte GoPro HERO3 Black Edition med pappa, som jeg er super glad for! Det er et utrolig bra kamera som kan brukes under vann, og jeg gleder meg utrolig masse til å ta det med til USA for å filme masse. Det er også veldig lite, og filmer i HD kvalitet, sånn at jeg slipper å drasse frem det store speilrefleks kameraet for å filme noe :) 

Nå har jeg passert 60 dager til jeg reiser! 59 dager gjenstår til New York! #utveksling

- AnnaMKDe tre A'ene

.....Ambassaden, Avreise og Ankomst! 

Heisann! Nå har jeg endelig fått vite alt jeg som jeg trenger for å dra til USA. Har betalt SEVIS avgiften og fått l-20, som vil si at jeg er ferdig med visumsøknaden. Jeg fikk også vite at jeg skal reise sammen med en jente fra Stavanger, og helt til New York, så det passer perfekt! Jeg trodde jeg skulle Stavanger - Oslo - New York, men tydeligvis skal jeg til Stavanger - London - New York og det passer supert siden, ja, da slipper jeg Gardemoen. Har også funnet ut at jeg egentlig ligger ganske godt an i forhold til mange andre. Det er flere som ikke har fått familie enda og jeg er jo ferdig med alt nå, mangler bare selve turen til Oslo for å dra til ambasaden, så er alt i boks! ja, så har vi jo lånekassen da.. men uansett..

Dato og sted:

 • Ambassaden 27. Juni 
 • Avreise 3. August 
 • Ankomst LA 6. August
   

 

Må bare si at å sitte å ta bildene til visumet er noe av det kleineste jeg har vært med på! Vet ikke hvordan alle topp bloggerene får det til hver eneste dag. For det første, det tar sykt mye tid og ja, det var bare rart... creds til dem som klarer det, og fortsatt se bra ut haha

Reiser du på utveksling? Er du ferdig med alt? ♥ #utveksling

- AnnaMKJeg heter Anna, er 16 år og bor i Stavanger. Skoleåret 13/14 skal jeg være utevkslingsstudent i California. annaleversen@me.com

Add meg


Facebook


Instagram


Arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012


 • Kategorier

 • Blogg
 • Utveksling


 • Utvekslingsblogger

 • Anja i California
 • Irlin i California
 • Jannicke i Arizona
 • Kari i Texas
 • Karoline i California
 • Rebekka i Kentucky
 • Stine i California
 • Thea i California
 • Tone i Michigan
 • Turi i California

 • Design av blomsterkrans  hits