vil bare bli ferdig med det!

Hellu! Nå sitter jeg her og øver på prøve og tenkte å ta meg en bitteliten pause før jeg begynner igjen. Tenkte bare å si at i helgen prøvde jeg å jobbe med visumsøknaden slik at jeg kan få bestille time til ambassaden. Når jeg hadde kommet til siste side, måtte jeg ha et nummer. Jeg stresset helt, og visste ikke hvor jeg skulle få dette fra. Føler alle snakker hele tiden om at de har fått plass på ambassaden og jeg sitter her bare, ehhm.. hva skjer? Jeg fant ut etter en liten stund med panic, at jeg måtte ha kopi av l-20 (et dokument fra skolen) før jeg kan gjør ferdig søknaden. Derfor ringte jeg explorius for å spør om de hadde glemt meg ut, men det viste seg at ikke så mange hadde fått det allikevel, så ble litt lettet da. Hun sa at jeg får det ca. neste uke en gang (forhåpentligvis) og da bestiller jeg time til ambassaden for å få visum. Litt stress med tanke på at det er sommerferie om tre uker (!!!). Vil bare bli ferdig med alt! Vil bli ferdig med alle forberedelser til USA, alle prøver og innleveringer og vil bli ferdig med skole! Tre uker igjen :))) #lykkerusGleder du deg til sommerferie?? :)) #utveksling

- AnnaMKVertsfamilien min

Heisann! Tenkte jeg skulle legge ut bildene som jeg har fått av vertsfamilien min. Er ikke så mange, siden det var en maks grense på hvor mange de kunne sende, og jeg har ikke fått noen i etterkant heller. Men før jeg legger dem ut tenkte jeg å si hvor mye jeg gleder meg til å reise nå! Idag fikk jeg plutselig en melding av vertsfar på facebook; Good Afternoon, how was school today? ååå Jeg synes bare det var kjempesøtt! Utrolig gøy å se at de allerede bryr seg om meg. Han fortalte også at jeg burde snakke med en som heter Martine ang. cheerleading i USA. Hun bor i Lancaster nå og driver med Cheerleading her i Norge også. Jeg har snakket litt med hun, å nå gleder jeg meg utrolig mye mer!

Her er bildene :


Fremsiden av huset, til venstre ser vi båten deres


Bildene jeg fikk av rommet mitt, tror de skal male veggene, men er usikker


Bildet til venstre er kjøkkenet, og til høyre ser vi badet som blir mitt (og kanskje vertsbror sitt)


Til venstre ser vi spiseområdet, og til høyre er det stuen


Jupp, de har basseng!


Sist, men ikke minst, vertsfamilien!
Fra venstre; Vertsfar Benny, Vertsbror (bor ikke hjemme), Vertssøster (bor ikke hjemme) Vertsbror Domanic og Vertsmor Teresa.

Etter alt jeg har hørt fra folk jeg har snakket med, virker de som verdens snilleste folk. Jeg gleder meg ekstremt masse til å bo med dem, og gleder meg veldig til å treffe dem. 

- AnnaMK

 insta moments


Instagram: aleversen

Kommer til å poste masse bilder fra USA på instagram!

- AnnaMKhvor jeg skal bo

Heisann! Som sagt i de to tidligere innleggene mine, har jeg fått vertsfamilie og hvilken skole jeg skal bo på osv. Derfor tenkte jeg å legge ut noen bilder fra hvor jeg skal bo!


Dette er altså Lancaster, hvor jeg skal bo, fra google maps


Her har vi da huset jeg skal bo i, det som A'en er på heheh, med basseng og båt!


Lancaster High School. Dette er en gigantisk skole, hvor det meste er ute, siden det er så varmt hele tiden.


Til slutt fant jeg ut at Antelope Valley mall som er 16 minutter kjøretur fra huset. Det e gigantisk. som dere ser så har de Victoria's secret!! 

Jeg vet ikke om så mye å se i denne byen, men det er ikke langt fra LA sentrum, så det går nok fint :)

- AnnaMKMelding fra vertsmor!

Heisann! Idag våknet jeg opp til en lang melding fra vertsmor. Hun spurte meg om hva favorittfargen min er (lurer på hva dette er til), hun ville vite hvilke typer mat jeg liker, siden hun elsker å lage mat. Hun sa litt om at de bor en time unna fjellene, og en time unna stranden, og at de ville vise meg dette. Hun sa også at jeg kunne lage en "California wish list" med ting jeg ville se når jeg var der, så skulle de prøve å ta meg med til å se de forskjellige tingene. Det tror jeg at jeg kan klare! Det siste hun skrev litt om var at hvis jeg får mulighet til å dra til den Hawaii turen som er satt opp til studentene, burde jeg gjøre det. Eneste er at den er veldig dyr, og det er også dette programmet... men skal prøve å overtale pappa hehe (om du lese dette, vil eg veldig gjerne dra haha). Heeeelt tilslutt sa hun at hun gleder segveldig til jeg kommer, og hun ville vite hvilken dato jeg kom slik at hun kunne ta fri fra jobb.

Det var kort sagt det hun skrev om, og jeg svarte et langt svar tilbake.. haha!

Slenger med noen bilder fra når vi var på stranden igår!


På tre av bildene er det jeg og søsteren min som løfter på Carla


Fra venstre ser vi Carla, meg, Katrine, Kristin, Lena (søsteren min) og Charlotte

Har dere andre snakket med vertsforeldrene deres? Har dere noe forslag til ting å se i California?

Ha en fin dag videre!

- AnnaMKVERTSFAMILIE!!!!!

Hallo alle sammen!! Idag kom dagen jeg har ventet på helt siden september i fjor! JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE! Da jeg lå på sykehuset for ca. 8 uker siden fikk jeg mail om at jeg hadde fått tildelt to familier jeg skulle velge mellom. Dem jeg valgte på første plass trakk seg desverre og ville ikke ha en utvekslingstudent i år, siden de var så knyttet til hun de hadde nå. Litt kjipt, men jeg overlever selfølgelig! Jeg fikk heller ikke den andre familien jeg hadde å velge mellom, fikk faktiskt en helt ny, som jeg ikke visste noe om fra før av, men det går jo så fint :) 

Familien består av Vertsmor (47), Vertsfar (47), Vertsbror (18), og en vertsbror og søster som ikke bor hjemme. De bor i gå avstand fra Lancaster high, som jeg komme til å gå på. Jeg får eget soverom, og kanskje eget bad (usikker), og de har basseng og fitness utstyr. GLEDER MEG!

Jeg har lagt dem til på facebook, men jeg vet ikke hva jeg kan skrive til dem.. noen forslag? Vil ikke virke som en stalker heller hahah

- AnnaMKsiden sist

Heisann! Nå er det sykt lenge siden jeg har postet noe, men det er fordi jeg ikke har fått vite noe av explorius, bortsett fra flybilettpriser. sykt kjipt... Så jeg tenkte bare å vise tiden siden sist i bilder. Så here u go!

Jeg har fått sitt min elskede opptre i Oslo.. (JB hvis ingen forstod det)

Fant ut at den ene leggen min er mindre enn den andre etter 6 uker på krykker.....

Fant ut at det var 100 dager til jeg begynte på high school (!!!!!!)

Vi fikk én dag med sol og varme her i StavangerJeg fant ut at jeg gleder meg noe helt sykt til å dra til CALIFORNIA!!!

Sist men ikke minst, stuntet jeg litt... 7 uker uten det (<'3 miss it)

- AnnaMK


Jeg heter Anna, er 16 år og bor i Stavanger. Skoleåret 13/14 skal jeg være utevkslingsstudent i California. annaleversen@me.com

Add meg


Facebook


Instagram


Arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012


 • Kategorier

 • Blogg
 • Utveksling


 • Utvekslingsblogger

 • Anja i California
 • Irlin i California
 • Jannicke i Arizona
 • Kari i Texas
 • Karoline i California
 • Rebekka i Kentucky
 • Stine i California
 • Thea i California
 • Tone i Michigan
 • Turi i California

 • Design av blomsterkrans  hits