Californiaaa
de siste dagene

Heisann! Sist skrev jeg om litt hvordan dagen før operasjonen min var og at jeg gledet meg til jeg fikk min vertsfamilie. Nå viser det sei at det ikke er lenge til jeg får vite hvem det blir! Mens jeg lå under operasjon, sendte kontaktpersonen min i Explorius mail til meg og pappa om at de har funnet to mulige vertsfamilier til meg. Egentlig skulle de finne tre familier til meg, slik at jeg kunne velge den jeg likte best så skulle de velge ut hvilken jeg skulle få. Men siden organisasjonen min i USA synes at den første familien passet så bra til meg, at de ville ikke vente med å finne den tredje med tanke på at jeg kunne miste den. Det var den jeg valgte, og jeg sa ja til den med en gang jeg våknet fra operasjon, altså innen 4 timer. Jeg håper det er den familien jeg får! Det hadde vært helt himmelsk!

Utenom dette har dagene egentlig gått i det samme. Ligge i sengen, gått opp for å gå på do når jeg må det, og få alt gjort for meg. HATER DET! Jeg er ikke en person som takler å være handikappet har jeg funnet ut. Igår var desidert den verste dagen hittil. Jeg hadde ekstremt mye smerter i kneet og følte alt var galt. Det var vondt å stå, gå på krykker, og bare bevege meg i sengen. Jeg sov mange timer fordi jeg var så dopet på smertestillende.. men idag var alt mye bedre! jeg våknet med nesten ingen smerter i kneet og hadde sovet bra hele natten. Sov til og med ganske lenge, våknet halv 9. Ny rekord på de siste 5 dagene. Jeg kom meg opp, dusjet, skiftet bandasje og gikk tilbake til sengen. Dagens trening har vært å gå frem og tilbake i gangen to ganger og opp og ned trappene. For noe dritt altså! men jaja, sånn er det min påskeferie blir. Håper det blir bedre med dagene som går :)

(Disse bildene kan være ekle for noen!)

Sånn ser kneet mitt ut nå disse dagene.. sorry hvis noen synes det er veldig ekkelt!

Hva gjør du i ferien?

AnnaMKdagen før operasjon

Heisann! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget noe som helst! Det er fordi jeg har vært veldig opptatt med treninger og ikke minst optrådd på NM i cheerleading. Så det var gøy. Jeg kan jo egentlig bare si at jeg har betalt første del av innbetalingen til Explorius, og det eneste jeg nå venter på er å få familie. Jeg har ikke hørt noen ting fra noen, så tror nok ikke det blir enda i hvert fall.

men jaja, for å få noe å blogge om, tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om dagen idag. Som har vært veldig kjedelig! Idag våknet jeg ca. kvart over 7, hoppet i dusjen og gjorde meg klar til å dra til sykehuset sammen med pappa. Jeg pakken bagen klar, med pc og litt nødvendige ting. Vi dro til sykehuset, sjekket inn, og dro til blodprøvetakningsrommet eller va det nå var. Ikke viktig. Skulle i hvertfall ta blodprøve. Vi ventet ganske lenge der, omtrent 45 minutter- 1 time eller noe, så var det opp på avdelingen min, snakke med sykepleier, og vente enda mer. Da var klokken sikkert kvart over 10, halv 11. Vi ventet til klokken var ca 12, da vi fikk time hos legen som skulle sjekke meg litt. Høre på pusten, sjekke blodtrykk osv. Jeg fikk også et skjema jeg måtte fylle ut, så det var null stress. Når møte med den legen var ferdig, fikk vi beskjed om å, gjett hva, vente enda mer. Vi ventet og ventet på at operasjonslegen skulle komme for å gi oss litt info om morgendagen. Klokken ble halv 3 tror jeg, da pappa gikk å spurte hvor hun ble av, da vi fikk beskjed om at hun var i en operasjon, og at vi måtte vente enda lenger. Klokken ble kvart over 4 (vi har altså ventet i 4 og en halv time), da en sykepleier kom inn til oss å sa at hun enda var i operasjon og at vi måtte bare gå hjem. Vi tenkte bare kødder du?!? Har vi ventet i 4 og en halv time på å gå hjem... Vi var litt irriterte, men tok oss en tur på kvadrat og kjøpte sesong 2 av pretty little liars, slik at jeg har noe å gjøre når jeg kjeder meg på sykehuset imorgen, så det er greit :)

Vet dette ikke hadde noe med utveksling å gjøre, men tenkte jeg kunne jaffal ha noe å skrive om... Åja! Før jeg glemmer det vil jeg bare si gratulerer til alle som har fått vertsfamilie! Gleder meg utrolig mye til jeg får min!

AnnaMKLos Angeles

Heisann!

Jeg gikk i gjennom bildene på macen da jeg fant noen gamle collager jeg laget når jeg bare drømte om å komme til LA. Ikke at jeg noen gang trodde jeg ville komme dit før jeg snakket med kontaktpersonen min om at det var 50% sjangse for at det var der jeg kom. Nå som den drømmen har gått i oppfyllelse, tenkte jeg at jeg kunne poste dem her.

Hva synes du?

AnnaMKting jeg gleder meg til

Heisann!

Siden jeg har kommet ganske langt i prosessen, og det nærmer seg mer og mer av jeg reiser, tenkte jeg at jeg kunne poste litt om hva jeg gleder meg til når jeg kommer til California. Å i forrigår la jeg til de som jeg fant ut skal på samme skole som meg neste år, altså Lancaster High School i Antelope Valley. Tror det var tre stykker :) Da gikk det faktisk opp for meg at det ikke er lenge til og jeg tror der er under 150 dager til jeg reiser!! Så spennende! Jeg gleder meg UTROLIG masse!

En av tingene jeg gleder meg mest til er nor vi ikke har i Stavanger, nemlig Starbucks.

Starbucks er den beste kaffien som finnes! Og det er noe jeg alltid har når jeg er i USA!Noe jeg gleder mer SYKT til er å shoppe på Victoria's Secret!! ELSKER den butikken 


Jeg gleder meg til å dra rundt og oppleve nye ting!

SHOPPING! ååå noe jeg elsker mest med usa, er shoppingen de har der! Kan tilbringe en hel dag på kjøpesenter uten å kjede meg!! :)

Alle collagene er laget av meg

Å sist men ikke minst, gleder jeg meg til det fine været og egentlig bare til å bo i California. Det har vært drømmen min helt siden jeg var der for første gang i 2009 og nå får jeg få 10 måneders smakebit på hvordan det er. #Lykkerus

AnnaMK


Antelope Valley, California

Helluen igjen! Igår fikk jeg mailen jeg har ventet på lenge. Jeg har fått skoleplass i CALIFORNIA!! Lykkerus! Nå er det bare å betale fakturaen med å takke ja til plassen, så er det bare å vente på at de skal finne en vertsfamilie til meg. Jeg skal gå på Lancaster High School i Antelope Valley. Det er i LA County og ca. en time fra Los Angeles down town, og det må jeg si at jeg er ganske fornøyd med :) Eneste nå er at jeg vil få vertsfamilie, så er alt på plass! åååå jeg gleder meg :)

Hvor skal du på utveksling?

AnnaMK


Jeg heter Anna, er 16 år og bor i Stavanger. Skoleåret 13/14 skal jeg være utevkslingsstudent i California. annaleversen@me.com

Add meg


Facebook


Instagram


Arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012


 • Kategorier

 • Blogg
 • Utveksling


 • Utvekslingsblogger

 • Anja i California
 • Irlin i California
 • Jannicke i Arizona
 • Kari i Texas
 • Karoline i California
 • Rebekka i Kentucky
 • Stine i California
 • Thea i California
 • Tone i Michigan
 • Turi i California

 • Design av blomsterkrans  hits